Unsquare X Handelsjuristerna

Ett Spännande Nytt Partnerskap!

Vi på Unsquare är glada över att meddela nyheten att vi ingått ett samarbete med Handelsjuristerna! Handelsjuristerna består av en grupp ambitiösa studenter som läser juristprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg. Vårt samarbete öppnar nya dörrar för oss på Unsquare när det gäller att kunna erbjuda våra kunder en större bredd av duktiga konsulter i våra uppdrag.

Genom detta partnerskap skapar vi inte bara möjligheter att öppna fler dörrar för juriststudenterna mot yrkeslivet, utan det ger oss också chansen att dela med oss av vår erfarenhet och tillsammans utvecklas både som individer och som organisationer. Vi tror absolut att detta partnerskap inte bara kommer att vara givande för oss och Handelsjuristerna, utan också för våra kunder som kommer att dra nytta av den breda kunskap och kompetens som detta samarbete kommer att resultera i.

 Vi ser framemot de möjligheter som detta samarbete kommer att föra med sig. Om du är intresserad av att dra nytta av detta erbjudande, eller om du har några frågor om hur Unsquare och Handelsjuristerna kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss via e-post på: info@unsquarelaw.com








Next
Next

Välkommen till Unsquare, Vincent!