Linn Spandow Head of Recruitment

Se hit för UNSQUARE Intervju, för näst på tur har vi ingen mindre än vår eminenta Head of Recruitment – Linn Spandow! Vem är Linn, vad gör hon och hur hjälper hon er organisation att uppnå full potential? Läs hela intervjun så får du också lära känna Linn och kanske även något nytt om oss!

Vad gör LINN på UNSQUARE?

- I min roll som Head of Recruitment driver och ansvarar jag för hela processen från försäljning och offerering till kund, upprättande av kravprofil, annonsering och search, genomförande av intervjuer och den fortsatta vägen fram till uppdrag eller anställning. I takt med det växande behovet av att vara en konsultativ partner i rekryteringssammanhang, har kraven på bland annat förväntansbild, möjliga vägar, kärnvärden och varumärke blivit allt mer centrala frågor som jag dagligen arbetar med. I min ständiga jakt på duktiga jurister och compliancetalanger och min nära relation till våra kunder och samarbetspartners gör att jag dagligen arbetar med personrelaterade frågor och konstant arbetar med mitt nätverk.

Det gäller att ligga i framkant i rådande marknad och även ha förmågan att ställa om snabbt i en bransch som vår!

Variationen är stor på Unsquare och ingen dag är den andra lik!

Berätta lite om din bakgrund LINN

- Jag är utbildad jurist och har i många år jobbat inom fastighetsbranschen med kommersiella fastigheter. De senaste åren har jag även drivit eget inom retail. Som jurist med en sann entreprenörsanda så älskar jag att jobba nära affären och ser alltid olika affärsmöjligheter. Försäljning har alltid varit centralt på olika sätt under hela mitt arbetsliv och jag är van vid att jobba med nätverk på olika nivåer - så min nya roll på UNSQUARE känns helt rätt!

Vad gör UNSQUARE till den bästa partnern vid rekrytering eller konsulttillsättning?

- Vi är specialister på att hitta och matcha de bästa kandidaterna eftersom vi inifrån förstår branschen och kan därför tillgodose men även skapa behov. Kort sagt är vår framgångsfaktor att vi specialiserat oss inom en bransch där vi har hög branschkännedom. Legal och compliance är en unik bransch som är under ständig förändring, vilket också ställer höga krav på oss som konsultativ partner. UNSQUARE - att vara och agera utanför boxen krävs på rådande marknad där anpassning och framtidsspaning går hand i hand. Man kan inte bortse från utveckling och efterfrågan i en era där guldklockans tid är lite förbi och interimsuppdrag inte längre förknippas med osäkerhet utan snarare flexibilitet och frihet.

Vad gör UNSQUARE till den bästa partnern vid rekrytering eller konsulttillsättning?

Vi är specialister på att hitta och matcha de bästa kandidaterna eftersom vi inifrån förstår branschen och kan därför tillgodose men även skapa behov. Kort sagt är vår framgångsfaktor att vi specialiserat oss inom en bransch där vi har hög branschkännedom. Legal och compliance är en unik bransch som är under ständig förändring, vilket också ställer höga krav på oss som konsultativ partner. UNSQUARE - att vara och agera utanför boxen krävs på rådande marknad där anpassning och framtidsspaning går hand i hand. Man kan inte bortse från utveckling och efterfrågan i en era där guldklockans tid är lite förbi och interimsuppdrag inte längre förknippas med osäkerhet utan snarare flexibilitet och frihet.

Vi kan branschen och hänger med i utvecklingen, lite utanför boxen och kanske lite mer “Legal on demand”.

 Hur brukar en rekrytering gå till?

- Jakten på talanger är en komplicerad historia och ingen rekrytering är den andra lik men givetvis är inte allt UNSQUARE. Det börjar nästan alltid med införsäljning, offerering och sedan utifrån workshop, kartläggning och kravprofil påbörjar vi annonsering och search. Efter genomförande av intervjuer och kvalificering agerar vi givetvis rådgivare fram till anställning och tillsättning. Vi har under hela processen en tät kommunikation med både kund och kandidater då den viktigaste faktorn är den mänskliga.

Kort sagt - vi är människor som rekryterar människor. Allt annat är fyrkantigt. 

Hur känns det att vara en del av UNSQUARE?

- Det känns så otroligt roligt att få vara en del av UNSQUARE! Det är en modern arbetsplats, med högt i tak som genomsyras av ett mantra där - ingenting är omöjligt! På många sätt känns det som att både min roll som jurist och entreprenör kommer till sin fulla rätt i rollen som Head of Recruitment på UNSQUARE!

Tack för din läsning!

Söker ditt företag efter en ny stjärna eller är kanske du intresserad av att bli en UNSQUARE:are?  Då skall du givetvis kontakta Linn!

linn.spandow@unsquarelaw.com

+46 765 451778

Previous
Previous

UNSQUARE event om AI-utvecklingen kopplat till juridiken

Next
Next

UNSQUARE Padel Invitational!